Thematafel koningsdag

Gepubliceerd op 18 april 2024 om 16:09

Het is april en dat is de maand van Koningsdag!

Ik vind die dag zo leuk! De muziekkorpsen, de vrijmarkt, zo gezellig! Vanaf vandaag zijn deze leuke wolvilten poppetjes te koop in de webshop als zelfmaakpakketjes! 

Ik heb ze nu gebruikt voor een thematafel over koningsdag, maar je kan ze gebruiken voor een verjaardag, of natuurlijk ook voor je seizoenstafel! Voor een verjaardag kan je de kindjes een vilten vlag geven met een cijfer erop! In de zelfmaakpakketjes zit materiaal voor een vlag met een cijfer of drie losse vlaggetjes. 

Er zijn zes verschillende kindjes te koop, en je kan er voor kiezen of je het zelfmaakpakketje wil aanvullen met materiaal voor een ballontje en een taartje. De poppetjes maak je met een stekervoetje, die gemaakt zijn door Goed Hout figuurzagerij. Deze passen in elke seizoensring. Heb je nog geen stekersring of seizoensring, dan kan je bij Goed Hout figuurzagerij even kijken of je daar wat kan vinden. 

Ik hoop met Vie de Pastorie op de koningsdagmarkt te staan in Zuidhorn. Samen met mijn zusje, die helemaal vanuit Flakkee deze kant op komt gereden, zo lief! De webshop is daarom vanaf vrijdag 26 april tot maandag 29 april dicht. Kan ik na de koningsdagmarkt even rustig alle aantallen tellen, want de vorige keer ging het heel hard! 

Ik pakte ook weer de Grote straat van de Noest. Deze vond ik... jawel op Vinted! Ik was er super blij mee! Vorig jaar speelde Obed er mee, nu is Ethan er ook niet bij weg te slaan.  Dit is echt een seizoenstafel waar ze mee kunnen spelen. 

Ik maakte er Oud - Hollandse peg dolls bij. Lief zijn ze he! Met witte kanten schorten. Nog wat leuke attributen zijn een ouderwets wasrek, jute zakjes met gedroogde bonen en erwten, een emmertje etc. 

Zo leuk om te zien hoe de jongens er mee spelen!  

Een fijne koningsdag voor jou! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.