Muisjes thematafel

Gepubliceerd op 17 juni 2024 om 12:37

Maileg muisjes - o wat vind ik ze schattig! Maar de prijs is er ook wel naar.. En ik wist eerlijk gezegd niet of mijn jongens er mee zouden spelen... Voor ik zo'n grote investering zou doen, ging ik eerst op zoek naar een goedkoper alternatief... En die was er! Ik vond... ja het wordt bijna een-altijd-terugkerend-ding in elke blog...op Vinted look-a-like Maileg muisjes voor een klein prijsje (5 euro)! En ja.. Obed vind het super leuk om er mee te spelen. Maar deze muisjes zijn zo leuk, dat ik de dure variant eigenlijk niet meer hoef te kopen.. Ik knutselde en zocht wat bij elkaar, tot ik twee leuke thematafels ermee kon maken! Ik hoop je wat te inspireren! 

De wolken die ik maakte van linnen en opvulde met wol, gebruik ik echt vaak met het maken van seizoenstafels! En ook de houten kist, komt weer van pas. Super low-budget, maar zo leuk! Van wolvilt en vilt maakte ik de groenten, de sop voor in de emmer en de dekens. De andere miniaturen verzamelde ik de afgelopen jaar overal en nergens: ik kringloopwinkels, in een miniatuurwinkeltje uit Duitsland en met kerst zijn er ook in Nederland veel leuke miniaturen te koop! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.