Seizoenstafel zomer

Gepubliceerd op 20 juni 2024 om 16:29

Over een poosje hopen we naar Zeeland te gaan, waar mijn man vandaan komt. Natuurlijk hopen we ook even naar het strand te kunnen! Nou zijn we niet echt strandmensen, maar de zee... dat heeft altijd wel iets bijzonders! Obed heeft er zoveel zin in dat we besloten om de seizoenstafel een vrolijk strandtintje zouden geven en hopelijk kunnen we straks wat meegebrachte schelpen een mooi plekje geven! 

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te gebruiken wat ik al in huis heb. Het leukste vind ik als er ook wat zelfgemaakts bij staat! Zo krijg je een unieke seizoenstafel, maar kost het ook niet veel geld. Wel wilde ik graag een vuurtoren kopen. Ik vond deze voor minder dan 3 euro bij www.deviltshop.nl.

De seizoenstafel vond ik op Vinted, de doek is een hydrofieldoek van Ethan.. 

De zeemeeuw maakte ik van wolvilt, terwijl Obed aanwijzingen gaf vanaf een foto: 'wel een oranje snavel maken mama!' Ik maak poppetjes of dieren  van wolvilt altijd vanuit een frame van ijzerdraad. Zoals je ziet, is die vaak wat minder fraai dan het uiteindelijke resultaat ;)

De bootjes maakten we van walnoten, waar we gesmolten bijen/sojawas in goten en er een stokje in prikten. Daarna maakten we er een zeiltje aan en klaar! 

Met deze seizoenstafel mogen de jongens spelen.. Zoals je ziet werden er al snel andere dieren bijgezet ;)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.